titelbild

För dig som är arrangör

Kulturnatten 2023 är den 13 maj. Det är en dag och kväll som skapas av bland annat föreningar, organisationer och företag. Temat för 2023 års kulturnatt är "fantasifulla Ljungby" och vi uppmuntrar alla arrangörer att utforska fantasins möjligheter och göra era alldeles egna fantasifulla evenemang! Varmt välkomna att skapa Kulturnatten 2023 med oss.

Om Kulturnatten

Kulturnatten är ett evenemang som samordnas av Ljungby kommun. Föreningar, organisationer och företag har möjlighet att själva skapa sina programpunkter och medverka under kulturnatten. Ljungby kommun ansvarar för marknadsföring av Kulturnatten 2023 i sin helhet.

Varje aktör ansvarar för sitt program och bokning av lokal. Om ni vill ta inträdesavgift till er programpunkt fyller ni i det i anmälningsformuläret nedan. I annat fall är det gratis entré till alla programpunkter. Tänk på att Ljungby kommun inte tillhandahåller biljettförsäljning. Varje aktör ansvarar själva för försäljning av biljetter till sitt evenemang. 

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla er/din programpunkt. Sista anmälningsdag är den 31 mars. Tänk på att bifoga en bild i anmälan som tillhör evenemanget. Bilden kommer användas i marknadsföringssyfte och får inte bryta mot upphovsrätten.   

Marknadsföring

Ljungby kommun marknadsför evenemanget i sin helhet genom evenemangskalendern, sociala medier, affischer och annonser.

Bild och text till sociala medier

Du som arrangör får gärna använda följande bild till dina sociala kanaler: 
Bild_sociala_medier_arrangör

Tips! Använd gärna bilden som omslagsbild till ditt inlägg. (Det betyder att du kan publicera fler bilder som passar till din programpunkt i ett och samma inlägg. Använd då gärna denna bild som den första bilden). 

Förslag på copy till ditt inlägg: 

[din/er text om evenemanget som du/ni arrangerar]
Kolla in evenemangskalendern www.ljungby.se/evenemang för att se allt som händer. Tillsammans skapar vi Kulturnatten 2023 - hoppas vi ses!

Exempel:

Dans på Stora torg, öppen scen och Magasinet Live - det är några av evenemangen som kulturskolan har under Kulturnatten. Kolla in evenemangskalendern www.ljungby.se/evenemang för att se allt som händer. Tillsammans skapar vi Kulturnatten 2023 - hoppas vi ses!

 

Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Emelie Olsson som är kulturstrateg på telefon 0372-78 92 31 eller kulturnatten@ljungby.se

GDPR

Dina uppgifter hanteras enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och används enbart i syfte för Kulturnatten 2023.

Anmälan Kulturnatten 2023

Är lokalen tillgänglig för rullstol?
Entréavgift

Kommentera