titelbild

Idrottsskolan 2019/2020

Nu är det dags att anmäla ditt barn till idrottsskolan. Tanken med Idrottsskolan är att barnen på ett lekfullt sätt ska få prova på olika idrotter i årskurs 1 och årskurs 2 under ledning av duktiga föreningsledare.

14 föreningar är med och arrangerar Idrottsskolan. Barnen får prova på orientering, badminton, bågskytte, fäktning, innebandy, schack, tennis, ishockey, boxning, friidrott, fotboll ridning och taekwon-do. 

Idrottsskolan håller på hela läsåret med uppehåll för höst-, jul-, sport- och påsklov. Måndagar är fast dag för aktiviteterna, starttid 17.00 och 17.45 men eventuella undantag kan förekomma. 

Gruppindelning och aktivitetsbyte

Efter anmälan kommer ett informationsmail skickas ut. Där finns information om i vilken grupp ert barn tillhör i och adress till aktiviteterna. Gruppindelningarna för de olika klasserna samt även information om när det är aktivitetsbyte och vilken den nya aktiviteten är kommer sedan att publiceras fortlöpande på denna sida. 

Aktiviteterna startar vecka 38. Först ut så är det friidrott för alla barn. Platsen är Sunnerbovallen, bakom Ljungby Arena. Alla anmälda har fått mail med information.

Årskurs 1
Grupp 1  kl. 17.00  Angelstad, Astrad, Ekebacken, Hjortsberg och Thorén
Grupp 2  kl. 17.45  Bolmsö, Hamneda, Kungshög, Lingbygden, Ryssby, Stensberg, Vittaryd och Åby

Årskurs 2
Grupp 1  kl. 17.00  Astrad och Hjortsberg
Grupp 2  kl. 17.45  Agunnaryd, Angelstad, Kunghögs, Lidhult, Ryssby, Vittaryd och Åby
Grupp 3  kl. 17.00  Ekebacken
Grupp 4  kl. 17.45  Hamneda och Stensberg

Anmälan

Avgiften för att delta i Idrottsskolan är 150 kronor per läsår och per barn. Summan sätts in på bankgiro 156-0879 i samband med att du gör anmälan.

Bor du utanför Ljungby tätort?

Vi skulle gärna vilja att ni då svara på en kort enkät. Allt för att vi ska kunna göra Idrottsskolan ännu bättre.
Länk till enkäten.

Kontakt

Kommentera