titelbild

Ny i Ljungby

Ljungby är en småländsk kommun som erbjuder en trygg uppväxtmiljö, starkt näringsliv och närhet både till naturen och storstäder. Vi är en kommun med många möjligheter och kreativa människor som vill möta både dig och dina idéer. 

Vi hjälper och lotsar dig rätt

Inflyttarservice kan hjälpa dig till rätta, som funderar på att eller har flyttat till Ljungby.

Vi kan hjälpa till att lotsa dig fram till information om boende, fritidsaktiviteter, skola, förskola eller annat du har frågor kring eller undrar över.

Du är varmt välkommen att höra av dig!

Medflyttarservice

Om du som företagare har anställt någon som inte är bosatt i Ljungby och den anställdes respektive ännu inte har hittat något jobb, be dem höra av sig till oss. Vi hjälper gärna till så att de kan få en inblick i arbets- och studiemöjligheter.

Bo i Ljungby

I Ljungby stad finns lugna villaområden och trevliga lägenheter. Var du än bor har du nära till allt som staden har att erbjuda.

Bor du hellre utanför centrum finns sju mindre tätorter med en del kommunal service och ett rikt föreningsliv.

Det genomsnittliga priset för en villa i Ljungby är 1,3 miljoner. Vill du bygga eget finns byggklara tomter.

Du kan såklart också hyra lägenhet, se kontaktuppgifter till hyresvärdar i Ljungby. På sidan lediga lägenheter annonserar en del privata hyresvärdar ut sina lediga lägenheter

Jobba i Ljungby kommun

Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 2 800 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Vi satsar på kompetensutveckling, god hälsa och arbetsglädje, för att vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet.

Lediga jobb hos oss på Ljungby kommun

Fritid

I Ljungby kommun finns gott om föreningar och fritidsaktiviteter. Läs mer om det under ingången Uppleva och göra

Du kan också hitta tips på evenemang och utflyktsmål på webbplatsen www.visitljungby.se

Kontakt

Kommentera