titelbild

Lärportalen Fronter

Föräldrar och vårdnadshavare får mycket information från sina barns skolor under ett läsår. För att hantera all denna information använder Ljungby kommun en så kallad lärportal som heter Fronter.

Fronter är en samlad, enkel och enhetlig informations- och kommunikationskanal mellan läraren och eleverna och mellan läraren/pedagogen och dig som vårdnadshavare.

I lärportalen samlas information om frånvaro, läxor, aktiviteter, dokumentation och information inför utvecklingssamtal med mera. Vårdnadshavarna får allt åtkomligt och samlat på ett säkert ställe och lärportalen ger en enklare och bättre insyn i barnens vardag, utveckling och lärande. Dessutom fungerar lärportalen som en kanal även för generell information från din skola.

För elever i skola innebär det också ett verktyg för skolarbetet: håll koll på inlämningar, läxor, lektionsmaterial och så vidare.

I filmerna nedan kan du få en rundtur i Fronter alternativt instrktioner på hur du loggar in.

Fronter uppdateras sommaren 2019

Under sommaren 19 kommer Fronter att uppdateras till Fronter 19. Förändringen innebär både nya funktioner, nytt utseende och bättre mobilanpassning. 

Rundtur i Fronter

I denna film får du en kort rundtur i Fronter för att lära känna de olika funktionerna.

Hur du loggar in som vårdnadshavare

I denna film kan du se hur man loggar in och få en kort introduktion över vad du hittar inne i Fronter med ett exempel från en förskola.

Kontakt

Kommentera