titelbild

Sunnerbogymnasiet

Sunnerbogymnasiet är den kommunala gymnasieskolan i Ljungby. Hos oss finns den kreativitet, kompetens, bredd och de möjligheter som krävs för att ge dig en bra, konkurrenskraftig utbildning och en god förberedelse både för högskolestudier och för ett spännande yrkesliv.

På gång hos oss:

Gymnasieskolans och vuxenutbildningens undervisning via distans

Utbildning på gymnasieskola och vuxenutbildning sker från och med onsdag 18 mars på distans via hemuppgifter. Beslutet är taget utifrån nationella rekommendationer. Elever får information via fronter och mentor.

Vi vill påpeka att eleverna i rådande situation har ett mycket stort ansvar för att studierna ska fungera. För att underlätta för eleverna följer vi ordinarie schema i den mån det är möjligt. Detta betyder att lärarna finns tillgängliga för att svara på frågor under ordinarie schemapositioner.

Undantagen för detta är transportutbildningen i årskurs 3 och på vuxenutbildningen som från den 23 mars startar igen i skolans lokaler. Det beror på att det finns krav på ett visst antal körtimmar för att kunna utfärda körkort, och det är körningen som kommer att göras på skolan. 

Gymnasiesärskolans individuella program kommer också att undervisas på Sunnerbogymnasiet från och med måndag 23 mars. 

Särskild utbildning för vuxna bedrivs också på skolan sedan den 30 mars.

Student 2020

Årets student är onsdag 10 juni. Utspringet sker kl. 15.00. 

Kommentera